Over mij

Aline

Zorgvuldig – integer – stijlvol

Ik ben Aline, getrouwd met Patrick, sinds 2014 ben ik trotse moeder van onze prachtige zoon Rémi. Een geweldig geschenk!

Geboren in Hasselt, Overijssel, maar nu al meer dan 15 jaar woonachtig in Andijk.

Meer dan 25 jaar vervulde ik een commerciële functie in de rol van inkoper voor de parfumerieën op de luchthaven Schiphol. Een veelomvattende baan in een dynamische omgeving. Het omgaan met de diverse nationaliteiten leerden mij veel over het omgaan met diverse mensen en culturen.

En dat is wat ik ook het liefste doe: Omgaan met mensen.

Vanuit mijn hart

Organiseren van een mooi afscheid

Het afscheid van mijn vader leerde mij dat een afscheidsdienst vooral ook een mooie herinnering kan zijn. Dit gevoel gun ik een ander ook.

Ik wil daarom, als uitvaartbegeleider, samen met u een mooi afscheid realiseren, waar u met warme gevoelens op terugkijkt.

Mensen waarderen me vooral om mijn menselijke en tevens doortastende aanpak, en mijn kalme, rustige uitstraling. Praktisch, slagvaardig, inlevend, creatief, betrouwbaar, diplomatiek: woorden die mij kenmerken.

Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in mensen en wat hen beweegt. Voor het organiseren van een mooi afscheid vind ik het belangrijk om stil te staan bij wat de overledene voor hen betekende en hoe we hem of haar willen herinneren, je kan het tenslotte maar één keer doen

Wilt u mij verder leren kennen?

Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

 

“Ik hou van het
omgaan met mensen”

Ongeacht waar u woont kunt u mij bellen

Ik kan u vanuit iedere gewenste locatie IN WEST-FRIESLAND, Noord-Holland,  begeleiden, maar ook op aanvraag in elke andere locatie in Nederland

Aartswoud, Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, Enkhuizen, De Goorn, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lambertschaag, Lelystad, Lutjebroek, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Ursem, Venhuizen, Wadway, De Weere, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk Oost en Zwaagdijk West.